Ibiza Kleertjes is back in business!

Ibiza Kleertjes is terug van weggeweest!
Natuurlijk waren we nooit helemaal weg, de webshop was gewoon geopend, maar de vaste klantjes of oplettende volger zal gezien hebben dat er minder collectie werd toegevoegd aan de shop dan normaal gesproken.
Dit komt mede doordat we achter de schermen druk bezig zijn met het uitwerken van nieuwe ideeën om ons nog meer te onderscheiden van de rest.
Alvast een tip van de sluier: Swarovski 💖
Stay tuned!

Wij zullen ons tevens nog meer gaan richten op handgemaakte producten, zodat we een unieke collectie neer kunnen zetten.
Natuurlijk blijven we in de boho sferen hangen, alsof je zo op het eiland Ibiza bent geland..
Dat magische gevoel wat Ibiza geeft, de hippy feeling, maar ook het exclusieve en bijzondere, willen we in onze producten terug laten komen.
De komende tijd zullen we ons dus, nog meer dan voorheen, gaan focussen op deze unieke beleving. Daar staat Ibiza Kleertjes voor!
Tevens komt er een schelpjes collectie online voor de ultieme boho look. En denk ook aan veelzijdige bloemenprintjes wat natuurlijk niet kan ontbreken bij de bohemian style.

Wij houden van het eiland Ibiza, wij houden van die ultieme, aparte, boho, hippie stijl en daarom zoeken wij overal items die daar het beste bij aansluiten. Door de Corona ellende waar we ons nu in bevinden, wordt het reizen onmogelijk gemaakt, wordt het handelen lastig en is het moeilijk om items te vinden die aan onze criteria voldoen. Toch doen we onze best om een zo tof mogelijke collectie aan te bieden.

Wij hopen van harte dat de wereld binnenkort weer ‘open’ gaat, dat we weer mogen reizen, dat we weer naar Ibiza kunnen gaan, waar ons hart ligt.. en dat we weer met volle teugen kunnen genieten van alles. Want zeg nou zelf, dat wil toch iedereen? ❤️

Voor nu, stay safe, stay positive en shop ze 😉
We hopen jullie gauw te zien op www.ibizakleertjes.nl
Met de code WELKOMTERUG krijg je 10% korting op je aankoop, geldig t/m zondag 18 april.

Liefs, Patricia