‘Once in a while, right in the middle of an ordinary life, life gives us a fairytale’

Hoi meiden,

Hier is hij dan: mijn eigen webshop. Een droom voor mij die uitkomt en waarmee ik meisjesdromen uit wil laten komen.

Een aantal jaar geleden werd ik verliefd op het wondermooie eiland Ibiza. De magische sfeer, de hippy lifestyle, die ‘vibe’, vooral de bohemian fashion, ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Mijn dochter Cataleya is een fashionista in hart en nieren, en een echte Ibiza addict. Zij is dan ook de grootste inspiratie en drijfveer achter deze webshop. Met haar looks (half Nederlands, half Hindoestaans) verovert zij Instagram en hopelijk ook jullie harten.

Een magische, sprookjesachtige setting is precies wat wij neer willen zetten. Iets speciaals, iets unieks. We halen de Ibiza boho vibe naar Nederland. Al onze Ibiza meisjeskleding en producten zijn met liefde en zorg uitgekozen en gemaakt. Mijn passies voor Ibiza, fashion en gevoel voor styling, komen helemaal tot leven in deze webshop. Wij hopen deze webshop tot een groot succes te maken met hulp van jullie, zodat het niet bij een hobby hoeft te blijven. En ik van mijn passie mijn werk kan maken.

Peace , Love, Happiness ☮️

Liefs, Patricia & Cataleya And special thanks to my love, my best friend, zonder hem was dit allemaal niet mogelijk geweest. Dankjewel dat je in me gelooft en mij in mezelf laat geloven..

‘Whether or not you believe in fairytales, every girl deserves to be treated like a princess’