Binnen 14 dagen na ontvangst mag u zonder opgaaf van reden uw bestelling retourneren, samen met het meegeleverde retourformulier.

Wij verwerken de retourzending zo snel mogelijk nadat deze bij ons binnen gekomen is en storten het betaalde bedrag van de geretourneerde items terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. De verzendkosten worden niet terugbetaald, we hebben immers de bestelling verzonden.

De retourkosten zijn voor eigen rekening! De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd mits de artikelen ongebruikt en ongedragen zijn met aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking. Schoenendozen dienen goed verpakt te zijn en mogen niet beplakt worden.

Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect of beschadigd ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld op info@ibizakleertjes.nl o.v.v. het ordernummer.

Uitzonderingen:

  • Sale artikelen mogen niet geretourneerd worden
  • Badkleding, sieraden, make-up, panty’s, hoeden, etc. mogen vanwege hygienische redenen niet geretourneerd worden