Shop with love

Mode is altijd al mijn passie geweest. Kleding, schoenen, accessoires, ik kon er maar niet genoeg van hebben. 6 jaar geleden werd onze dochter geboren. Een dochter! Yes! Nog zo’n modepopje erbij. Lekker tutten. Mijn geluk kon niet op. En een modepopje, ja dat is ze! De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Een paar jaar geleden ontdekten we het magische eiland Ibiza. Magisch is het zeker. We werden op slag verliefd, zo ook onze dochter. Ze voelt zich daar helemaal thuis en we zijn er dan ook regelmatig te vinden. Ze is dol op de hippie markten, houdt van die stijl, de tierelantijntjes, de sfeer. Een kleine hippie dus. Waarom niet die magische, unieke, aparte stijl naar Nederland brengen? Wat mijn dochter leuk vindt, vinden vast meer meisjes leuk. Franjes, kwastjes, glitters, kleurtjes, bloemetjes.. heerlijk die boho stijl. Ik hou ook van unieke spulletjes; kleding en accessoires die je niet iedereen ziet dragen. Iets aparts, speciaals.

De Ibiza kinderkleding en Bohemian kinderkleding zie je steeds meer in Nederland, ik draag het zelf ook het liefst heel het jaar door. Voor kinderen zie je het nauwelijks. Gat in de markt, onze webshop is geboren: Cataleya’s Closet. Met Ibiza meisjeskleding en accessoires. Vernoemd naar onze dochter, onze inspiratie en met spulletjes die zelf zou dragen.

Shop with love,

Cataleya’s Closet

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.