Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere opmerking? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer krijg ik mijn bestelling binnen?

Bestellingen worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen verzonden. Meer info hierover kunt u terugvinden op de website onder het kopje ‘Verzenden’.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95, bij een bestelwaarde vanaf € 75,- betaalt u geen verzendkosten. Voor België bedragen de verzendkosten € 7,95, bij een bestelling boven de € 125,- gratis.

Kan ik mijn product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst mag u zonder opgaaf van reden uw bestelling retourneren, samen met het meegeleverde retourformulier.

Wij verwerken de retourzending zo snel mogelijk nadat deze bij ons binnen gekomen is en storten het betaalde bedrag van de geretourneerde items terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen.

De retourkosten zijn voor eigen rekening!

Meer info hierover kunt u terugvinden op de website onder het kopje ‘Retourneren’.

Hoe kan ik betalen?

Wij maken gebruik van iDeal, Paypal en Bancontact.

Hoe bereik ik de klantenservice?

U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier op de website of door een email te sturen naar info@ibizakleertjes.nl.

Is jullie webwinkel veilig?

Onze webshop beschikt over een SSL certificaat. Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen server en browser. Hierdoor blijven gegevens van bezoekers beveiligd en versleuteld.